Sladjana Zarić

Glavni stilista i osnivač salona

Glavni stilista i vlasnik studia INTER HAIR. Rodjena u Kragujevcu 13.02.1982. godine. Počela je sa radom 01.06.2003.godine,kada je osnovla svoj prvi frizerski salon i od tada pa do danas ulaze svu energiju u razvoj poslovanja i svojih snova. Jedna od malobrojnih ljudi koji se mogu pohvaliti da u životu rade ono što vole. Konstantno se usavršava pohadjajući sve značajnije seminare u zemlji i inostranstvu. Ipak, najznačajnije svedočanstvo njenih profesionalnih veština nisu diplome, već zadovoljstvo mnogobrojnih mušterija.

 

 

Maja Cvetković

Mladi frizer koji se konstantno usavrsava

Maja Cvetković-frizer stilista višegodišnji član tima koji se stalno usavršava.Još od učeničkih dana počela je sa radom i usavršavanjem  u tadašnjem frizerskom salonu Šarm M, a sada u frizerskom studio INTER HAIR by Slađana Zarić karika koja puno znači.Vredna, ambiciozna i detaljista. To su atributi koje krase budućeg vrhunskog stilistu.

 

Marina Cecarić

Frizer stilista

Iskusan frizer sa već izgrađenim sopstvenim stilom. Višegodišnje iskustvo koje poseduje čini da joj se klijenti uvek vraćaju, a njihovo zadovoljstvo je najbolja preporuka koju jedan frizer može da ima. Voli da se igra sa bojama, ekstravagantna i prati savremene trendove stilskih frizura. Iza nje je veliki broj edukativnih seminara i radova koji joj daju preko potrebno samopouzdanje dobrih frizera.

 

                         

Kontakt forma